FEKE YEŞİL DÜŞMÜŞ’E PAYLAŞMANIN VE RAMAZAN’IN BEREKETİ GELDİ

Derneğimiz tarafından 17.06.2016 tarihinde, FEKE ilçesi Yeşil Düşmüş Mahallesinde, mahalle sakinlerine ve Feke’den de davetlilerin katılımı ile köy camisi avlusunda 200 kişilik iftar sofrası kurularak, Ramazan-ı Şerif bereketi ve sevinci paylaşıldı. Köy halkının bütün halinde bir araya geldiği iftar soframızda sıcak ve samimi sohbetlerle sevincin coşkuya dönüştüğü görüldü.
Feke ilçe Müftüsü Sayın AHMET MÜJDECİ ‘nin iftar sonrası: Mübarek Ramazan günlerinde, Ülkemiz de dâhil olmak üzere tüm İslam coğrafyasında terör vb. türevleri nedeniyle dökülen kanların son bularak; yerini barışın, kardeşliğin, paylaşmanın ve sevincin yer almasını, özellikle bu günlerde çok zor durumda olan Bayır Bucak Türkmenlerinin de hatırlandığı ve hatırlatıldığı gecede gavim gardaşlarımız için dua etmesi ile iftar programımız sona erdi.
İFTAR SOFRASI programımıza Feke’den katılan tüm misafirlerimize, Yeşil Düşmüş Mahalle sakinlerine, imam ve mahalle muhtarına, derneğimiz yönetim kurulu üyelerine ve kurucu üyelerine, personellerimize, gönüllülerimize ve bu iftar sofrasının kurulmasına vesile olan bağışçımıza teşekkür ederiz.
Allah hayırlarınızı kabul etsin.

FOTO GALERİ