DOSTELLER MARİFETLİ ELLERİ MİSAFİR ETTİ

40 yıla varan geçmişiyle Çukurova’nın yükselen değeri olan, 4 kıtada 100’e yakın ülkeye kendi markasıyla ihracat yapan, Yıllık 900.000 ton yağlı tohum ve hububat işleme kapasitesi ile bölgemizdeki istihdamın da büyük bir kısmını karşılayan SUNAR GRUP ’un (marifetli eller) değerli temsilcileri derneğimize ziyarette bulundular.
Bölgemizde insani yardım faaliyetlerinde bulunan birçok kurum, dernek ve şahıslar tarafından da yakinen tanınan ve çok iyi bilinen, muhtaç ve ihtiyaç sahiplerine yönelik kendisine gelen tüm yardım taleplerini olumlu karşılayan, SUNAR GRUP Yönetim Kurulu Başkanı (CEO) Hüseyin Nuri ÇOMU ve beraberindeki heyeti derneğimizde misafir ettik.
Gerçekleştirdiğimiz istişare toplantısının ana teması, SUNAR GRUP ile birlikte gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerinin sürdürülebilirliği ve iyiliklerin devamı olmuştur.
Geçen 14 yıllık süre zarfında SUNAR GRUP ’un derneğimize sağlamış olduğu katkılar ve iyiliklerin daha da iyi nasıl olabileceği konuşularak; yurt içi ve yurt dışında derneğimizin yapmakta olduğu mevcut ve yeni sosyal sorumluluk projelerinin SUNAR GRUP ile sürdürülebilir iyilikler kapsamında gerçekleştirilebileceği hususunda ortak fikir oluşmuştur.
İstişareler sonrasında Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Masum YAVUZ, SUNAR GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hüseyin Nuri ÇOMU Bey’e değerli katkılarından dolayı plaket takdim etmiştir. Katılımlarından dolayı teşekkür eder, birlikteliğimizin Cennette de devam etmesini niyaz ederiz.

FOTO GALERİ