MİNİK ELLER VE DOST ELLER FEKE’DE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU

Her günü birbirinden değerli, manevi yoğunluğun çok yüksek olan Mübarek Ramazan-ı Şerifi: Yurtdışında Burkina Faso, Yurt içinde Hatay ve Adana ilinin farklı noktalarına açtığımız İFTAR SOFRALARI ile Ramazan bereketini hep birlikte paylaşmaya devam ediyoruz.
Derneğimiz tarafından organize edilen ve 27.06.2016 günü, FEKE İlçe Müftülüğü bahçesinde gerçekleştirdiğimiz İFTAR SOFRASI programını, Müftülüğe bağlı yaz kuran kurslarında eğitim gören 225 öğrencinin ve FEKE ’den davetli misafirlerimizin katılımı ile gerçekleştirdik.
Tüm öğrencilerin birer çiçek gibi açtığı Müftülük bahçesinde, Ramazan coşkusunun fevkalade hissedildiği, misafirlerin sıcak ve sevinç yüklü anlar yaşadıkları görüldü. Okunan Akşam Ezanı ile onlarca minik ellerin semaya açılarak; İFTAR SOFRASININ bereketi ve tüm dünyadaki Müslümanlar için dualar edildi.
İsabetli paylaşımların verdiği huzur ile bir iftar sofrası programını daha gerçekleştirdik, Elhamdülillah.
İftar sofrası programına;
Feke’den katılan tüm misafirlerimize, Feke Kaymakamı İhsan Emre Aydın’a, Organizasyonda emeği geçen ilçe Müftüsü Sayın Ahmet MÜJDECİ ’ye ve Müftülük çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep BEYDİLLİ ’ye, katılımda bulunan diğer mülki amirlere, iftar sofrasının kurulmasına vesile olan SUNAR GRUP ailesine, Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyelerine, personellerimize ve gönüllülerimize değerli katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

FOTO GALERİ